Het E-book is onderweg naar je mailbox!

Geen excuus meer om niet aan de slag te gaan met het schrijven van waardevolle teksten, het maken van relevante posts voor social media en je kop boven het maaiveld uit te steken!

Hoe dan ook: begin!

Je hebt mijn E-book aangevraagd. Goed bezig jij.

Alle 27 tips in één keer toepassen? Nope, zou ik niet doen. Want dan loop je (weer of nog steeds) rond als een kip zonder kop. Dan verlam je in plaats van dat je gaat vlammen.

Ga aan de slag met die inzichten, ideeën en tips die je makkelijk naar de praktijk kunt vertalen. Waar jij energie van krijgt en die goed passen bij jou, de fase van je ondernemerschap en je aanbod.

Hoe dan ook: begin! Alleen dan kom je van dat onrustige en onzekere gevoel af en lig je ’s nachts niet meer te piekeren over hoe je jezelf zichtbaarder moet maken en in contact kan komen met nieuwe klanten.

Gratis Content Sessie

Ik kan jou goed helpen met je contentstrategie en -planning. Daarom selecteer ik iedere maand twee ondernemers voor een gratis sessie van 45 minuten waarin we samen je grootste contentuitdaging onder de loep nemen. We brengen in kaart welke slimme stappen passen bij jou en jouw doelen.

Wil je graag een keer met mij sparren? Ontdekken welke kansen jij laat liggen? Welke contentvormen passen bij jou en je klanten? Klik dan op onderstaande knop en dan spreken we elkaar snel.

“People don’t buy goods and services. They buy relations, stories, and magic.”

– Seth Godin