Content & Communicatie Check

Je hebt een website, plaatst af en toe iets op social media en misschien heb je zelfs wel een maandelijkse blog. Maar eigenlijk heb je totaal geen idee of je het wel goed doet. En welke kansen laat je allemaal liggen?

Laat jij geen kansen liggen?

Je bent een kei in je vak, maar van content marketing, communicatie, social media of e-mailmarketing heb je weinig kaas gegeten. Maar je wilt dit wel inzetten om je zichtbaar te maken, nieuwe klanten te werven en je onderneming te laten groeien. Maar spreek je wel de taal van je doelgroep? Zet je de juiste middelen en kanalen in? Welke kansen om verbinding met je doelgroep te krijgen laat je misschien schieten?

  • Je website is in de lucht, je schreef zelf je teksten en zocht beeldmateriaal uit. Maar je hebt geen idee of je wel de juiste woorden gebruikt, de structuur wel past bij je aanbod en of de beelden iets oproepen bij je potentiële klanten. 
  • Social media zet je in, omdat je weet dat je hiermee je zichtbaarheid kan vergroten, je je ideeën kwijt kan en in contact kan komen met je doelgroep. Dus post je af en toe iets, zonder duidelijke richtlijnen en je krijgt wel wat likes, maar het loopt niet echt storm.
  • Om voet aan de grond te krijgen met je onderneming, heb je een flyer ontwikkeld, mailingen of zelfs brieven verstuurd en een advertentie geplaatst in een vakblad. Maar bereik je hier je doelgroep wel mee? 
  • Als iemand op een netwerkbijevent aan je vraagt wat je doet, doe je je best dit zo goed mogelijk uit te leggen. Maar is dit wel de pitch waarmee je indruk maakt? Maakt het echt duidelijk welke waarde je biedt en voor wie?

Kun jij zonder met je ogen te knipperen zeggen dat je dit in het snotje hebt? Goed bezig! Zo niet, dan is de Content & Communicatie Check precies wat jij nodig hebt.

Voor een eenmalige investering van 127 euro krijg je feedback waar jij met je onderneming meters mee kan maken.

Hoe verloopt een Content & Communicatie Check?

Ik stuur jou een formulier met vragen en deze stuur jij ingevuld naar mij terug. Op basis hiervan duik ik in jouw teksten, middelen, kanalen; wat vertel je waar? Is je verhaal consistent? Passen de middelen bij je doelgroep? Hoe kom je over?

Tijdens een Zoomsessie van 1,5 uur geef ik je 1-op-1 live feedback hierop. Samen lopen we door al je middelen en kanalen en kijken we welke acties jij op korte termijn kunt ondernemen. Hoe jouw teksten en overige content beter aansluiten bij de belevingswereld van jouw potentiële klanten.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij deze verbeterslag? Dan kun je ook bij mij terecht. Je kunt een 1-1 traject van drie maanden bij mij volgen waarmee je je onderneming laat groeien als een malle. Of ik kan teksten voor je schrijven, zoals interviews, posts voor social media, artikelen, blogs. You name it.

Dit vonden zij ervan

Ohh, wat goed! Wat een werk en wat een inzichten. Topper! Zijn er teksten die jij zou willen herschrijven? En met me meelopen om te kijken of ik het goeie oppak wat jij aanbeveelt?

Gigi Splinter

Hondgenoot

Maaike heeft mij goed op weg geholpen met handige tips om de communicatie via mijn kanalen te verbeteren. Tijdens de Content & Communicatie Check werd ik enthousiast van de vele inzichten waar ik graag zo snel mogelijk mee aan de slag wilde gaan. Maaike weet haar kennis en adviezen op een positieve en motiverende manier over te brengen.”

Lisa Abdel Alim

Artistic Leap Designs

In één klap inzichtelijk wat jou staat te doen

Laat deze kans niet schieten: met een investering van 127 euro weet je precies wat bij en voor jou het laaghangend fruit is. Welke acties voor de snelste resultaten zorgen, jou en je onderneming op de kaart zetten en klanten als bijen op honing op je laten afkomen.

Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je het intakeformulier!

9 + 5 =

Download mijn gratis E-book!

Ook jij kunt waardevolle en relevante teksten schrijven en content marketing toepassen. Met mijn hulp zeker. Wil je zelf vast een beetje stoeien? Weten hoe je aan inspiratie komt en met content stap voor stap een relatie kunt opbouwen met je droomklanten?

Vraag dan mijn gratis E-book ‘Met deze 27 onmisbare contenttips kom je wél in contact met die droomklant’ aan.

Wat mensen over mij zeggen

“Je bent sterk in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten; als jij een project oppakt, krijg je vleugels!”

Yolanda Wouters – Manager M&C, Monuta

“Ik heb Maaike leren kennen als een pragmatische marketing- en communicatieprofessional. Maaike voelt haarfijn aan wat er nodig is om marketingactiviteiten en campagnes succesvol te laten zijn en geeft net dat stukje extra. Een harde werker met veel energie en liefde voor het vak. Kortom: een zeer gewaardeerde en fijne collega.”

Nora Nowee -PR | WoordvoerderMonuta